Viidakkovanhus kiipesi puuhun – et usko miten yksinkertaisesti!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni on varmasti nuoruusvuosinaan kiipeillyt puissa vanhempiensa kielloista huolimatta. Nyt eräs mies on osoittanut, ettei puissa kiipeily ole ainoastaan nuorisolle varattua puuhaa. Vanhus tekee huikean suorituksen melko erikoisen apuvälineen avulla.

YouTube
YouTube

Nykyaikaisten kiipeilyvälineiden käyttämisen sijaan mies kiipeää oksattomaan puuhun omatekemänsä apuvälineen avulla. Tilanne on kuvattu videolle viidakossa. Vanhus on leikannut irti taipuisan puunoksan, josta hän muokkaa jalkojensa ympäri menevän lenkin.

Tämän välineen avulla mies nousee vaivattoman näköisesti puun korkeuksiin. Jännittävin hetki videolla koetaan kuitenkin siinä vaiheessa, kun vanhus laskeutuu puusta alas. Moni nuorikaan ei varmasti pystyisi samaan suoritukseen yhtä vaivattomasti.