68-vuotias Cher tihkuu seksiä – vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikansa legenda ja mittavan uran musiikkibisneksessä tehnyt laulaja Cher viimeistelee parhaillaan uusinta Closer To The Truth -albumiaan. 68-vuotias diiva julkaisi viime vuonna näyttäviä promokuvia Twitter-tilillään. Nyt hän on noussut konserttilavalle Kanadassa.

Cher veti Vancouverissa sijaitsevan Rogers Arenan täyteen väkeä, sillä konsertti oli loppuunmyyty. Katsojat saivat nähtävää koko rahan edestä, sillä Cher vaihtoi esiintymisasujaan peräti 13 kertaa, ja joukkoon mahtui myös paljastavia asuja. Supertähti osoitti jälleen kerran olevansa ikäisekseen äärimmäisen hyvässä fyysisessä kunnossa.

Cherin ja hänen ensimmäisen aviomiehensä Sonny Bonon avioliitto päättyi vuonna 1973. Laulajanainen juhlisti eroa ottamalla takapuoleensa ihkaensimmäisen tatuointinsa. Cher ei suinkaan ole ensimmäinen takapuoleensa tatuoinut laulaja. Vasta äskettäin mediassa levisi kuva laulaja Cheryl Colen massiivisesta ruusutatuoinnista, joka peitti neitokaisen pepun totaalisesti. Cherin oikea nimi on Cherilyn Sarkisian LaPier ja hän on myynyt urallaan yli 100 miljoonaa äänitettä.