Game of Thronesin näyttelijät vaihdettiin koiriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George R.R. Martinin kirjoihin perustuva Game of Thrones lukeutuu tämän hetken seuratuimpiin ja rakastettuimpiin amerikkalaisiin televisiosarjoihin. Sarjan neljäs tuotantokausi tuli taannoin tiensä päähän HBO-kanavalla.

YouTube
YouTube

Mikäli pidät Game of Thronesista mutta sinua on vaivannut mopsi-rotuisten koirien puute sarjassa, rukouksiisi on nyt vastattu. The Pugs of Westeros -video paljastaa, miltä sarjan hahmot näyttäisivät lyttynaamaisina koirina. Videolla kolme mopsia on nimittäin syystä tai toisesta päätetty pukea sarjan päähenkilöiksi.

Videon taustalla ovat Phillip ja Sue Lauer ja heidän Blue, Roxy sekä Bono -koiransa. Phillip kertoo Metro-lehdelle Suen olevan ammattivalokuvaaja. Koirien kuvaaminen erikoisissa vaatteissa ja ympäristöissä ei siis ole pariskunnalle mitään uutta.