Ohhoh, tältä Hugh Jackman näyttää nyt – huikea muodonmuutos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman pääsi taannoin otsikoihin syövän takia. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti on sittemmin palannut töihin, ja hän tähdittää parhaillaan valkokankailla pyörivää X-Men: Days of the Future Past -elokuvaa.

Hugh Jackmanin ulkonäkö on muuttunut melkoisesti viime aikoina. Taannoin New Yorkissa otetuista kuvista ilmenee, että näyttelijä on ajanut päänsä kaljuksi ja hänen kasvojaan koristavat parta ja näyttävät viikset. Syy tyylinmuutokselle on parhaillaan kuvausvaiheessa oleva Pan -elokuva, jossa Hugh Jackman näyttelee merirosvo Mustapartaa.

Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa. Jackman on viime vuosina tähdittänyt muun muassa X Men -elokuvia. Mies nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Wolverine-elokuvassa. Tänä kesänä hän esiintyy X Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.