Jarkko Tammisen Stars Show lähtee kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Show nähdään tulevana syksynä Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Lahdessa ja Tampereella. Helsingissä show nähdään Linnanmäen Peacock-teatterissa syyskuussa. Kiertue alkaa lokakuun alkupuolella yhdessä Laura Voutilainsen kanssa.

– Olen todella positiivisesti yllättynyt, että ihmiset löysivät show’mme viime syksynä. Päätimme jatkaa esityksiämme yleisön pyynnöstä. On myös hienoa lähteä esityksen kanssa muihin kaupunkeihin! Odotamme innolla, että yleisö löytäisi show’mme myös Jyväskylässä, Turussa, Lahdessa ja Tampereella, Jarkko Tamminen kertoo.

Stars Show on ensimmäinen, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa esityksessä yli 40 julkisuudesta tuttua henkilöä.

– Esitys ajankohtaistetaan viime syksystä. Useat biisit ja jutut tulevat vaihtumaan, minkä lisäksi luvassa on myös uusia show-kokonaisuuksia. Uusissa osioissa parodioidaan muun muassa suomalaisia tyttöduoja ja kansainvälisiä heviartisteja, Jarkko paljastaa.