Jennifer Lopez teki mileycyrusit – liian härskiä 44-vuotiaalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez vaihtoi suhdestatuksensa äskettäin sinkuksi jätettyään toyboy-tanssijapoika Casper Smartin. Uskoton Smart oli vehtaillut latinopopparin selän takana transsukupuolisten mallien kanssa. Parhaillaan JLo keikkailee jälleen aktiivisesti.

Nuori poptähti Miley Cyrus on saanut runsaasti kritiikkiä osakseen, koska hän esiintyy keikoillaan riettaissa asuissa ja asennoissa. Miley esimerkiksi levittelee jalkojaan uikkareissa. Nyt JLo on ottanut nuoresta tähdestä mallia ja tehnyt saman tempauksen omalla keikallaan Miami Beachilla järjestetyssä iHeart Radio Pool Party -konsertissa.

44-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.