Nelosen hittisarja tekee paluun – uudet jaksot ruutuihin vuonna 2016

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa kolme voimakasta pikkutyttöä Townsvillen kaupungista. Kolmikko kulkee nimellä Tehotytöt, ja usea on jäänyt ihmettelemään Emmy-palkitun sarjan loppumista sen suuresta suosiosta huolimatta. Suomessa animaatiosarjaa ovat esittäneet sekä Nelonen että MTV3.

YouTube
YouTube

Nyt kaikille Powerpuff Girls -faneille on luvassa iloisia uutisia, sillä Variety-lehti kertoo sarjan tekevän paluun televisioon vuonna 2016. Maailma pääsee seuraamaan jälleen Pormestarin pelastamista sekä Sen ja Mojo Jojon tuhoamista. Tulevasta saatiin jo esimakua ennakkojaksolla tammikuussa.

Tehotytöt ovat kolme tyttöä, joiden ulkonäöt ja luonteet vaihtelevat. Papu on mustatukkainen johtajahahmo, Pipa on porukan vaaleahiuksinen ilopilleri ja Poppana punahiuksinen poikatyttö. Sarjaa tuottaa Cartoon Network Studios ja sitä on esitetty vuosina 1998–2005 yhteensä kuusi tuotantokautta.