Autoilija pysäytti ylinopeutta ajaneen poliisiauton – katso odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisit pysäyttävät usein autoja ilman varsinaista syytä, mutta heillä on annettu siihen laissa mahdollisuus. Ylinopeutta poliisit eivät kuitenkaan saa ajaa, ellei kyse ole hälytystehtävästä, jolloin he joutuvat käyttämään hälytysajon varoitusmerkkejä. Mutta mitä tapahtuu, kun kansalainen pysäyttää ylinopeutta kaahaavan poliisin?

YouTube
YouTube

Nyt amerikkalaisen ammattiautoilijan videolla nähdään miten kävi, kun hän päätti pysäyttää partioautollaan ylinopeutta märällä viellä kännykkä korvalla ajaneen poliisin. Autoilija ryhtyi soittamaan torvea hänet ohittaneelle poliisille, joka lopulta pysähtyi. Poliisi oli selvästi tyrmistynyt, kun kuljettaja ryhtyi syyttämään häntä ylinopeudesta ja kännykkään puhumisesta ajon aikana.

Ylinopeudesta rysän päältä kiinni jäänyt poliisi yritti kääntää asiaa niin, että hän olisi sakottanut ammattiautoilijaa torven soittamisesta. Mies kuitenkin kertoi, että hänellä oli poliisin ylinopeuden vuoksi perusteltu syy soittaa torvea. Poliisi yrittää keksiä jotain tekosyytä sakottamiseen muun muassa ajopiirturista, mutta ei löydä sellaista. Lopulta hän joutuu myöntämään virheensä. Kännykkää virantoimituksessa olevat poliisit saavat käyttää myös ajaessaan.