Huikea liuku jyrkänteeltä veteen – ei suositella herkimmille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovista, saippuasta ja vedestä saa aikaiseksi hauskan liukualustan, jolla saa todella vauhdikkaan kyydin. Harvoinpa kuitenkaan liukujilla riittää pokkaa panemaan ”slide” kielekkeelle, jolla on reilun 15 metrin pudotus veteen. Devinsupertramp ikuisti tällaisen hetken videolle kaikkien kauhisteltavaksi.

YouTube
YouTube

Suomestakin löytyy kalliolampia – tai järviä, joilla on hauskoja hyppypaikkoja hurjapäisille uimareille. Veteen ei kuitenkaan saa koskaan hypätä ilman, että tietää syvyyden ja sen, mitä veden pohjassa mahdollisesti on. Nyt uhkarohkeat vesipedot hyppäsivät huikealta 15,2-metriseltä jyrkänteeltä alhaalla olleeseen järveen saippualiukua pitkin.

Osa veteen hyppääjistä läsähti pintaan mahaplätsillä ja tuloksena oli todennäköisesti kivuliaita mustelmia. Veteen hyppääminen on turvallisempaa uima-altailla ja -halleissa, joissa on asianmukaiset valvojat ja hyppyolosuhteet. Video on kuvattu Lake Powellilla Yhdysvalloissa.