36 ihmistä sairaalaan Aviciin keikalta – poliisilta lisätietoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen musiikin suurimpiin supertähtiin nykyisin lukeutuva Avicii on yksi alan eniten keikkailevista artisteista. Bostonissa järjestetyssä konsertissa tapahtui keskiviikkona katastrofi, josta yhteensä 36 ihmistä kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa, Rolling Stone -lehti uutisoi.

ET Online
ET Online

Sairaalaan kiidätettyjen lisäksi noin 60 ihmistä sai hoitoa paikan päällä. Tapauksesta tehtiin lehden mukaan lähialueen sairaaloille virallinen ilmoitus suuronnettomuudesta, joka perusteella sairaalat kykenivät nostamaan valmiuttaan käsitellä suuria määriä potilaita kerralla. Nyt illan tapahtumista on saatu lisätietoja.

Silminnäkijöiden mukaan ihmiset vaikuttivat silminnähden sairailta jo ennen konsertin alkamista Bostonin TD Garden Arenalla. Aviciin esiintymistä ei jostain syystä keskeytetty kymmenistä sairastuneista huolimatta. Avicii esitti pahoittelunsa tapahtuneesta konserttinsa jälkeen.

Paikalla olleet kertoivat The Boston Globe -lehdelle, että tanssilattialla ei saanut hengitettyä normaalisti. Viranomaisten mukaan sairauskohtauksien syytä tutkitaan parhaillaan. Laittomien huumeiden osuutta ei ole suljettu pois. Sairauskohtausten syyksi epäillään alkoholia, huumeita ja nestehukkaa. Kuukausi sitten Aviciin Toronton keikalta kiidätettiin sairaalaan 29 ihmistä.