Odottamaton valistusvideo: Lapset leikkivät vaikka dildoilla jos saavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten syntymisen jälkeen kodeissa tulee kiinnittää erityistä huomiota asunnon turvallisuuteen. Laatikoihin ja kaappeihin voi asentaa lapsilukkoja ja pistorasioihin tulppia. Kerroimme taannoin, kuinka eräs vilkas pikkumies oli löytänyt äitinsä jättikokoisen dildon ja luuli sitä lastenleikkeihin sopivaksi pampuksi.

YouTube
YouTube

Yhdysvalloissa on runsaasti käsiaseita tavallisten perheiden kodeissa. Toisinaan otsikoihin nousee surullisia uutisia, joissa lapsi on löytänyt aseen lukitsemattomasta laatikosta ja ottanut sen kohtalokkaasti leikkeihinsä mukaan. Nyt vanhempia kehoitetaan lukitsemaan asekaappinsa nokkelan mainoksen avulla.

Mainoksessa on kaksi äitiä poikineen. Lapset leikkivät kypärät päässä sotaa ja taistelevat keskenään. Hetken kuluttua äidit huomaavat, että pojilla ei olekaan leikissä mukana muovisia lastenleluja vaan vanhempiensa dildot. Mainos muistuttaa, että lapset takuuvarmasti leikkivät niillä esineillä, jotka he löytävät – myös erotiikkaleluilla ja tuliaseilla.