Hollantilaisen lentoyhtiön MM-futispäivitys raivostutti meksikolaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallo synnyttää suuria tunteita, ja varsinkin ratkaisevien otteluiden epämiellyttävät tulokset voivat saada aikaan odottamattomia purkauksia. Nyt hollantilainen lentoyhtiö KLM on joutunut kovan kritiikin kohteeksi julkaistuaan verkossa kyseenalaisen Twitter-viestin Hollannin ja Meksikon välisen ottelun jälkeen.

Twitter
Twitter

KLM julkaisi verkossa twiitin, jossa oli kuvattuna lentokentän opaste lähteville lennoille ja meksikolaisille osoitettu viesti ”Adios amigos!”. Teksti ei vielä suututtanut nettikansaa, mutta sen yhteydessä oleva kuva sitäkin enemmän.

Tarkkasilmäiset nimittäin huomasivat nopeasti, että kylttiin oli photoshopattu mukaan hahmo, joka on melko suora stereotypia meksikolaisesta miehestä sombreroineen. Sittemmin viesti on poistettu ja yhtiö pyytänyt sitä anteeksi.