Maailman EDM-huippujen ohjelmat NRJ-radiokanavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman DJ-huippunimet Armin Van Buuren, Mark Knight ja Hardwell aloittavat jokaviikkoiset ohjelmansa Radio NRJ -kanavalla. Kolmikon setit kuullaan NRJ Extravadance -ohjelmassa heinäkuun alusta alkaen.

– Halusimme kolmesta suosituimmasta elektronisen musiikin alagenrestä maailman kovimmat nimet. Listaus oli selvä. Neuvotteluja näiden maailmantähtien kanssa käytiin lähes kahden vuoden ajan. NRJ Extravadance on nyt kovempi kuin koskaan, juontaja-tuottaja Tomi ”Dosse” Dostinov kertoo.

Viisi kertaa maailman suosituimmaksi DJ:ksi äänestetty hollantilainen Armin Van Buuren tunnetaan trance-DJ:nä. Brittiläinen Grammy-palkittu huipputuottaja ja DJ Mark Knight taas tarjoilee tämän hetken kuuminta house-soundia. DJ Mag Top 100 –äänestyksessä maailman suosituimmaksi DJ:ksi juuri äänestetty hollantilainen Hardwell vannoo EDM:n nimeen, ja hänet nähtiin viime kesänä Suomessa Summer Sound Festivaleilla.