11-vuotiaan pojan koulukuvasta sensaatio – tätä ei ole ennen nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurimmalla osalla ihmisistä on mielessään lapsuuden koulukuvista joku sellainen, joka ei ihan suoranaisesti ole ylpeydenaihe. Syynä on yleensä hiustyyli, silmälasit tai vaatteet. Nyt eräs amerikkalainen 11-vuotias pikkumies on mennyt koulukuvassaan niin pitkälle, että monet ihmettelevät miten se on ollut mahdollista.

David Yearsley
David Yearsley

Washingtonin osavaltion West Richmondissa asuva David Yearsley poseerasi nimittäin koulukuvassaan kudotussa pipossa ja siihen liitetyssä niin ikään kudotussa tekoparrassaan. Pojan äiti julkaisi kuvan verkossa, ja sittemmin se on levinnyt nopeasti ympäri maailmaa. Aika näyttää ottaako esimerkiksi joku suomalainen koululainen tästä tulevaisuudessa mallia.