Forexin rahakuori löytyi Tampereella – mitä teki löytäjä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan rehellisyys perii maan. Niin varmasti on, mutta yleisen elämänkokemuksen mukaan rehellisyys on kuitenkin ollut viime vuosikymmeninä katoava luonnonvara. Onneksi maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin myös toisenlaisia tietoa, ja tänään sellainen kantautui Tampereelta.

Facebook-käyttäjä kertoo nimittäin Facebookissa julkaisemassaan kuvallisessa päivityksessä löytäneensä Tampereen Stockmannin läheisyydestä Forexin rahanvaihdon rahakuoren, jossa oli käteistä rahaa. Sen sijaan, että löytäjä olisi pitänyt rahat itsellään, hän rehellisenä ihmisenä ryhtyi etsimään rahojen oikeaa omistajaa verkosta. Rahat päätyvät oikealle omistajalle, jos tämä osaa kuvailla kuoren sisällön.

– Löysimme Tampereen Stockmannin läheisyydeltä Forexin kuoren jossa oli rahaa. Palautetaan omistajalle tarkempia tietoja vastaan, kuten valuutan laatu ja määrä. Voisitteko ystävällisesti jakaa tätä eteenpäin.

Julkaisu käyttäjältä Estefan Pedersen.