Lacey Wilddin muodot vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnat ovat viime aikoina kokeneet hieman inflaatiota, mutta joillain naisilla rintojen koko on lähtenyt käsistä. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat. Hän on suurentanut muotojaan jo 12 kertaa.

Splash

Tuoreimmissa paparazzikuvissa Lacey ei esittele rintojaan, sillä tuoreimmassa operaatiossaan hän suurensi takapuoltaan ja kavensi vyötäröään. Nämä kohteet jäävät kuitenkin täysin valtavien rintojen varjoon. Perheenäiti itse kertoi haluavansa näyttää jatkossa Barbielta, mutta kukaan ei ole tainnut kertoa hänelle Barbien kuppikokoa.

46-vuotias Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa. Hänen tulonsa ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.