Mykistävä luontovideo: Leijonan pää jumiutui puhvelin peräaukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnonvaraisten eläinten elämään eivät ihmiset usein voi puuttua, varsinkaan kun kyse on leijonista tai muista vaarallisista eläimistä. Tuollaisissa tilanteissa hyvinkin ikävät tapahtumat tulee vain yrittää kestää. Eräs turistiseurue ikuisti taannoin poikkeuksellisen luontovideon savannilla, jossa leijonaperhe söi puhvelia.

YouTube
YouTube

Jostain syystä leijonaperheen nuorin oli työntänyt päänsä puhvelin peräaukkoon, josta se ei saanut itseään enää irti. Yli neliminuuttisella videolla saadaan seurata pennun melko ikävää kamppailua, jossa edes sen omat perheenjäsenet eivät osanneet auttaa pienokaista irti peräaukosta.

Muiden leijonien takia muut ihmiset eivät päässeet auttamaan sitä. Pikkuleijonan kohtalosta ei ole varmuutta, mutta moni katsoja varmasti toivoo, että se sai päänsä pois takapuolesta ja jatkoi elämäänsä yhtä noloa kokemusta rikkaampana. Video on aiheuttanut verkossa vilkasta keskustelua puolesta ja vastaan. Joidenkin katsojien mielestä ihmisten olisi pitänyt auttaa poikasta hädässä, mutta toisten mielestä ihminen ei saa puuttua luonnon tapahtumiin.