Luis Suarez yhdistettiin Uhrilampaat-elokuvaan: ”Suarez of the Lambs”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uruguayn jalkapallomaajoukkueessa pelaava Luis Suarez on tällä hetkellä otsikoissa hurjan tempauksensa johdosta. Jalkapalloilijaa epäillään Italian joukkueessa pelaavan Giorgio Chiellinin puremisesta kesken ottelun. Eikä kyse ollut ensimmäisestä kerrasta. Sittemmin netissä on sivallettu pureksijaa monin eri tavoin.

YouTube
YouTube

Nyt vuorossa on hulvaton videoparodia, jossa neljän kuukauden pelikieltoon määrätty Suarez on yhdistetty Uhrilampaat-elokuvan traileriin, jossa hän harjoittaa kannibalismia. Hänet on vaihdettu pahamaineisen Hannibal Lecter -hahmon tilalle.

Monet vedonlyöjät ovat iloisia Suarezin puremisesta. Esimerkiksi eräs norjalainen oli lyönyt vetoa siitä, että Suarez puree vastustajan pelaajaa näissä kisoissa. Vedonlyöjä nettosi puraisun seurauksena yli 600 euroa. Suomessa 20 vedonlyöjää voitti puremisen myötä lähes 10.000 euroa.