Sara Chafak huippuseksikkäässä selfiessä – paljastava kuva hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafakin nimi sai taannoin kansainvälistä näkyvyyttä, kun hänet nostettiin viihdelehdissä yhdeksi Miss Universum -kilpailun ennakkosuosikeista. Kuvankaunis suomalainen päätyi samalla kansainvälisten viihdelehtien sivuille.

Nyt Sara on julkaissut huippuseksikkään selfie-valokuvan, jossa hän esittelee timmiä vatsanseutuaan ja laskee housujaan viettelevästi.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.