Maistuisiko? Hirviö-hodarissa on järjettömät 26 000 kilokaloria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruoka on intohimo, joka koskettaa jokaista ihmistä, ja länsimaiden supersize-kulttuuri on johtanut ihmisten huolestuttavaan lihomiseen. Erityisesti Yhdysvalloissa esitellään tasaisin väliajoin maailman kulloinkin suurimpia ja lihottavimpia ruokia. Nyt vuorossa on maailman suurin – ja epäterveellisin – hotdog.

Smokey's
Smokey’s

Tässä lähes kaksimetrisessä Monster Dog -nimisessä herkussa laskettiin olevan arviolta 26.000 kilokaloria, joten sen energialla aikuinen mies eläisi viikkokaupalla. Hirviöhodarin kehitti englantilaisessa Midlandsin kaupungissa sijaitseva Smokey’s-ravintola.

Tuotteessa on noin 13 kiloa makkaraa, 30 jalopenoa, neljä kiloa kastiketta ja valtava määrä juustoa. Tuote kehitettiin, koska amerikkalainen suursyömäri Randy Santel onnistui syömään 45 minuutissa ravintolan edellisen ennätysannoksen, jossa oli 13.000 kilokaloria.