Toton Africa soitettiin olupulloilla – upeampaa coveria saa hakea

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisyhtye Toton yksi tunnetuimmista kappaleista on vuonna 1982 julkaistu Africa. Kappale nousi nopeasti suosion siivittämänä Billboardin listaykköseksi. Nyt kappale on herännyt uuteen uskoon huikean cover-version muodossa.

YouTube
YouTube

Cover-version ovat tehneet Bottle Boys -nimellä esiintyvä ryhmä, joka käyttää soittamiseen erilaisia pulloja. Olutpulloilla soittaminen on tuonut miehille jo jonkin verran julkisuutta. Esimerkiksi ryhmän esittämä versio Michael Jacksonin Billie Jean -hitistä on kerännyt YouTubessa jo yli 1,7 miljoonaa katselukertaa.

Nyt pullopojat ovat ilahduttaneet fanejaan Africa-coverillaan. Huikea soittaminen on yhdistetty kauniisiin maisemiin lumoavalla videolla. Bottle Boys -ryhmä jatkaakin varmasti menestyksekästä matkaansa uusimmankin videonsa myötä.