Ashley Benson upeana rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Ashley Benson on noussut nopeassa ajassa Hollywoodin nuorten tähtien kärkikastiin. Tähti muistetaan erityisesti kohutusta Spring Breakers -elokuvasta, jonka kerrottiin taannoin saavan jatko-osan, mutta ilman Bensonia.

Ashley Benson jakaa runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän on ollut paparazzien tähtäimissä. Ashley kuvattiin eilen uimarannalla yhdessä ystävänsä Shae Mitchellin kanssa. Nuoren kaunottaren on viime päivinä huhuttu menevän pian kihloihin.

24-vuotias Ashley Benson syntyi Kaliforniassa. Hän on näytellyt aiemmin Päivien viemää -saippuasarjassa sekä Eastwick ja Pretty Little Liars -sarjoissa. Neito on hyvää pataa myös Spring Breakers -elokuvan vastanäyttelijänsä James Francon kanssa. Parin välille onkin viritelty romanssia, vaikka he ovat sanoneet olevansa vain ystäviä.