Cheekiltä uusi single ja musiikkivideo: ”Pakattu todella paljon energiaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimmaksi artistiksi taannoin Vain elämää -ohjelman myötä noussut Cheek nähdään elokuussa kahdella Olympiastadionin keikalla, joiden jälkeen hän jää pitkälle tauolle. Nyt mies on kuitenkin julkaisut uutta musiikkia.

Cheek julkaisi tänään videon uuteen kappaleeseensa Äärirajoille.

– Äärirajoille on kappale, johon on pakattu todella paljon energiaa. Se oli selkeä seuraava biisi, joka syntyi niistä ajatuksista, joita mulle kerääntyi vuoden 2013 aikana, Cheek kertoo.

Äärirajoille-single julkaistaan Spotifyssa ja iTunesissa perjantaina 8. elokuuta. Elokuussa artisti tekee myös kotimaista historiaa esiintymällä kahdesti Helsingin Olympiastadionilla, mutta sitä ennen ohjelmassa on tiivis keikkakesä festareilla. Cheekin viimeinen festariesiintyminen nähdään Blockfesteillä.