Chrissy Teigen upeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossakin poseerannut Chrissy Teigen ei ole tunnettu liiasta ujoudestaan esimerkiksi vähissä vaatteissa poseeraamisen suhteen. Mallikaunotar tunnetaan myös varsin suorasanaisena henkilönä sosiaalisessa mediassa.

Nyt 28-vuotias tähti nähdään jälleen rohkeissa merkeissä, tällä kertaa Meksikon GQ-lehden kansikuvassa. Chrissy Teigen poseeraa kuvassa pukeutuneena vain bikinien siniseen alaosaan, peittäen rintansa kädellään.

Chrissy Teigen on saavuttanut mainetta esimerkiksi Sports Illustrated -lehden kuvissa esiintymällä. Otokset nostivat hänet vuonna 2010 kuuluisuuteen. Teigen on toiminut Gillette Venuksen, Olayn, Niken, Skullcandyn ja Billabongin mainoskasvona. Hän esiintyi myös viime vuonna julkaistulla John Legendin All of Me -musiikkivideolla, koska kyseinen kappale sai inspiraationsa parin suhteesta.