Bar Refaelin bikinivartalo sai kilpailijan – Hofit on tulikuuma israelilaismalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen malli Hofit Golan on herättänyt viime kuukausina huomiota myös kotimaansa ulkopuolella. Neitokaisen näyttävä ulkomuoto noteerattiin muun muassa Cannesin elokuvajuhlilla kaunottaren paljastavan kaula-aukon vuoksi.

Hofit Golan on viime aikoina lomaillut Barbadoksella, jossa hän on päätynyt tietenkin paparazzien kameran tähtäimeen. Muun muassa televisiojuontajana tunnettu vaaleaverikkö vietti aikaa rannalla vihreissä bikineissä.

Hofit Golan on israelilainen malli, seurapiirijulkkis ja tv-juontaja. Nykyään Lontoossa asuva neitokainen on nykyään tuttu näky lukuisista gaalajuhlista ympäri Eurooppaa. Tähteä on kuvailtu mediassa muun muassa Israelin vastaukseksi Paris Hiltonin kaltaisille seurapiirikaunottarille.