Housut jalkaan 30 sekunnissa ilman käsiä – näin se onnistuu!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Varsinkin naispuoliset henkilöt tuskailevat välillä sen kanssa, että housut pitäisi saada jalkaan mutta kynsilakat eivät ole vielä kuivuneet. Tästä saattaa seurata melko hauskannäköistä vitkuttamista kynsien varomisen johdosta. Nyt eräs mies näyttää, miten tämän ongelmatilanteen voi välttää.

YouTube
YouTube

Hauskalla YouTube-videolla mies opastaa, miten housut saa jalkaansa ilman käsien käyttöä. Aivan kaikilta suoritus ei kuitenkaan välttämättä onnistu, sillä touhu vaatinee jonkin verran notkeutta. Mieheltä homma käy kuitenkin kuin vettä vaan.

Kaikki alkaa siitä, että housut asetetaan lattialle valmiiksi. Tämän jälkeen mies ryhtyy liikuttamaan jalkojansa sivuttain samalla hilaten housuja ylöspäin. Loppujen lopuksi taituri saa housut jalkaansa alle minuutissa.