Koira rakastaa vettä – oppi käyttämään vesisuihkua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiran rakastavat usein vettä ja sen kanssa telmimistä. Niille riittää huviksi letkusta ruiskuavat pisarat tai ämpärissä oleva vesi, mutta makoisintahan tietysti on päästä uimaan. Aina ei uimapaikka kuitenkaan ole lähettyvillä, ja tällöin lemmikkien omistajat voivat käyttää kekseliäisyyttä.

YouTube
YouTube

Nyt eräs koira on innostunut leikkimään suihkuavan veden kanssa. Se on hoksannut, että kun painaa tassulla pihalla olevaa suihkun laukaisijaa niin saa veden lentämään korkeuksiin. Koira jatkaakin leikkiä ilman kyllästymisen elkeitä. Juotavan lisäksi vesi tarjoilee sille raikastusta ja viilennystä kesäsäähän.

Kerroimme taannoin kolmesta bordercolliesta, jotka olivat intoutuneet leikkimään vesiletkulla. Video saavutti nopeasti netinkäyttäjien suosion, sillä sitä katsottiin ensimmäisinä päivinä lähes 40.000 kertaa.