Video hämmästyttää – näinkö helppoa on tehdä hittibiisi?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Takuuvarman pophitin tunnistaa tarttuvasta biitistä, koukuttavista sanoista ja kauniista esittäjästä. Menestyskappaleiden sanotaankin usein olevan hyvin samanlaisia. Nyt eräs brittimuusikko on todistanut tämän luomalla oman pophittinsä.

YouTube
YouTube

Muusikko Brett Domino selittää YouTube-videollaan, että pophitin tekeminen on melko yksinkertaista. Simppeli kaava on myös syy siihen, miksi niin moni menestyskappaleista muistuttaa toisiaan. Mies kehittelee videollaan esimerkkinä Sexy When You Do That -nimisen kappaleen.

Biisiin on otettu inspiraatiota amerikkalaisnäyttelijätär Jennifer Lawrencesta. Domino opastaa, että pophitti tarvitsee seksikkäiden sanojen lisäksi muun muassa hauskalla soittimella tehdyn koukun. Mitä huonommin kyseistä soitinta soittaa, niin sitä parempi.