Pitbull-koiran ihastuttava tanssi – lemmikillä on liikkeet hallussa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koirille opetetaan perinteisesti joitakin yksinkertaisia käskyjä ja temppuja. Moni opettaa koiralleen esimerkiksi istumista ja makuulle menemistä. Nyt eräs pitbull on oppinut tanssimaan omistajansa kanssa.

YouTube
YouTube

Koiralle on opetettu näyttävä tanssikoreogafia. Tanssimisesta tallennetulla videolla koiraa liikkuu ja kierii musiikin tahtiin naisen tanssahdellessa tämän vieressä. Koira osaa täydellisesti koreografian vaatimat liikkeet.

Esityksen hrjoittelemiseen onkin mitä ilmeisemmin käytetty jonkin verran aikaa. Huikea video on sittemmin kerännyt kehuja muun muassa BuzzFeed-sivustolla. Moni on kommentoinut hämmentävää tanssiesitystä kirjoittamalla, ettei heidän lemmikkikoiransa osaa mitään tämän kaltaistakaan liikehdintää.