Tästä kosinnasta nainen tuskin haaveilee – realitytähden nolo tempaus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka Amerikasta annetaan muulle maailmalle yleensä pelkkä Hollywoodin huuruinen mielikuva, ovat todellisuudessa maan tavalliset kaduntallaajat hyvin usein kaikkea muuta kuin glamouria pullollaan. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää omassa realityohjelmassa loistavaa Honey Boo Boon, eli Alana Thompsonin perhettä.

YouTube
YouTube

Perhe tekee yleensä elämänsä suurimmatkin asiat pienellä vaivalla ja vaatimattomasti. Silti voisi olettaa, että miljoonille televisionkatsojille näytettävä kosinta olisi hieman tavallista polvistumista ja kynttiläillallista erikoisempi.

– Tämä kosinta on vaatinut paljon suunnittelua ja olen todella hermostunut, Annaa kosinut Michael kertoi TLC:n ohjelmassa.

Rasavilli perhe kokoontui paikalliseen pitseriaan syömään ja puhaltelemaan vappupilleihin. Yhtäkkiä pitseriasta sammui valot ja paikalla olleet ihmiset aloittivat tanssin Annan edessä. Lopulta Michael saapui pitsalaatikon kanssa naisen luokse ja avasi laatikon kannen. Pitsassa luki: ”Marry Me?”. Anna vastasi myöntävästi.

Lapsimissi Alana Thompsonin ja hänen perheensä elämää seuraava televisiosarja on ollut maailmalla jättimenestys. Äskettäin epäiltiin, että perheen päänä toimiva äiti June ”Mama June” Shannon olisi raskaana ja 33-vuotias nainen odottaisi seitsemättä lastaan. Jokaisella Junen tyttärellä on eri isä.