Robin WIlliams taas vieroitukseen – päihdeongelmia jo vuosikymmenien ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen tunnettu näyttelijä-koomikko Robin Williams on jo 62-vuotias Hollywood-konkari. Tähti tunnetaan lukuisista menestyselokuvistaan, kuten Hyvää huomenta, Vietnam ja Mrs. Doubtfire – isä sisäkkönä. Hän on myös antanut äänensä Aladdin-elokuvien Lampunhengelle.

Nyt Robin Williamsin uutisoidaan hakeneen apua päihdeongelmiinsa kirjautumalla vieroitushoitoon Yhdysvaltain Minnesotassa sijaitsevalle Hazelden Addiction Treatment Center -klinikalle. TMZ-sivuston mukaan tähden viikkoja kestävän hoidon tarkoituksena on taata pitkäaikainen raittius.

Robin Williams on kärsinyt päihdeongelmista, kuten alkoholi- ja kokaiiniriippuvuudesta, jo 1980-luvulta lähtien. Vuonna 2006 Williams kirjautuikin vieroitukseen. Lahjakas näyttelijä palkittiin Oscar-palkinnolla roolityöstään elokuvassa Will Hunting – syntynyt neroksi.