Koira paljasti itsensä pahantekijäksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Varsinkin nuoremmilla koirilla on välillä hieman hakemista siinä, mitkä temput ovat hyväksyttyjä ja mitkä eivät. Nyt otsikoihin on noussut eräs koiranpentu, joka päätti hieman kokeilla rajoja tuhoamalla omistajansa säkkituolin.

YouTube
YouTube

Tuolin hajottaminen aiheutti luonnollisesti melko näyttävän sotkun. Koiran omistaja Elise Johnson kuvasi videolle sen hetken, kun hän huutelee Jasper-koiraansa vastaamaan teoistaan. Muutaman kutsuhuudon jälkeen Jasper ilmestyy paikalle kulman takaa erittäin syyllisen näköisenä.

Hiljainen koira lähestyy omistajaansa varoen. Johnson ei kuitenkaan kykene vihoittelemaan suloiselle cockerspanielilleen pitkään, vaan hän murtuu nähdessään häpeilevän eläimen. Nainen naurahtaakin lemmikilleen, ettei hän edes välitä tapahtuneesta.