Hupsista, supermallin rohkea asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen mallikaunotar Toni Garrn ei lukeudu vielä maailman kuumimpien supermallien joukkoon, mutta hän on saanut runsaasti mediahuomiota noustuaan otsikoihin näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystävänä. Nyt Toni on nähty poseeraamassa punaisella matolla ja catwalkilla Barcelonassa järjestetyssä muotinäytöksessä.

Ilta Barcelonan XIV Edition 080 -muotinäytöksessä ei sujunut kaunottarelta aivan odotusten mukaan, sillä saksalaismallin musta mekko oli niin paljastava, että punaisella matolla se paljasti lopulta liikaa pikkuhousujen pilkahdellessa nolosti asun alta. Toni Garrn tuskin ottaa nolosta mokasta itseensä, sillä hänelle lienee tärkeintä, että nimi on kirjoitettu medioissa oikein.

Saksalainen supermalli Toni Garrn on viimeisin lisä näyttelijä Leonardo DiCaprion malliblondien sarjassa. Neitokainen on edennyt urallaan mukavasti, sillä hän on parhailllaan Victoria’s Secret -brändin malli. 20-vuotias Toni poseeraa parhaillaan alusvaatemerkin mainoskuvissa leopardiprinttisessä alusvaatekokonaisuudessa sekä värikkäissä alushousuissa ilman liivejä.