Vihkisormus katosi 6 vuotta sitten – uskomaton onnenpotku palautti omistajalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korujen katoamisessa eniten ketuttavat niiden helyjen hukkuminen, joilla on muita enemmän tunnearvoa. Tällaisia koruja ovat esimerkiksi rippiristit sekä kihla- ja vihkisormukset. Lois Matykowski -niminen nainen luuli kadottaneensa vihkisormuksensa ainiaaksi.

ABC News
ABC News

Perheellä on kymmenenvuotias sekarotuinen rottweiler nimeltään Tucker, joka tunnetaan innokkaana ruokavarkaana. Eräänä päivänä omistaja siivosi ahneen lemmikkieläimensä oksennuksia huomasi mönjän seassa kimaltavan esineen. Kyseessä oli naisen kuusi vuotta aiemmin hävittämä timanttisormus, ja Matykowski äityi huutamaan onnesta löydöksen johdosta.

Nainen puhdisti ja kiillotti korun hellävaraisesti hammasharjalla ja se oli kuin uusi. Koiran tiedetään syöneen monenlaista tavaraa, mutta jostain syystä sormus ei ole tullut ulos tai vaivannut sitä suuremmin vuosien saatossa. Koira toimitettiin myöhemmin eläinlääkärille kuvattavaksi, ettei sen vastassa ollut muita vierasesineitä, ABC News uutisoi.