Amy Willerton tihkuu seksiä uimapuvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar pääsi viime vuonna edustamaan maataan Miss Universum -kisoihin tultuaan kruunatuksi Miss Iso-Britanniaksi. Bristolista kotoisin oleva nuori neito on jo menestynyt lukuisissa missikilpailuissa ja saanut muutenkin hyvin jalansijaa julkisuudessa.

amywillerton03072014

Nyt 21-vuotias kaunotar nähdään brittiläisen FHM-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Amy Willerton poseeraa kesäisessä kuvassa mustassa uimapuvussa ja paljastavassa kaula-aukossa.

Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa.