Historian karmein kankkunen – auto peruutti miehen päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia rajuista onnettomuuksista, joiden uhrit ovat kuin ihmeen kaupalla selvinneet hengissä ilman vakavia vammoja. Nyt puolalainen mies on säilynyt hurjasta tilanteesta todellisella juopon tuurilla vain lievin vammoin.

YouTube
YouTube

Tähän uutiseen liittyvää videota ei sen sisällön vuoksi voi suositella herkimmille katsojille. Turvakameran tallentamalta videolta ilmenee, kuinka 25-vuotias Jarek Sawaickio makaa sammuneena Puolan Myslowicessa sijaitsevalla kadulla. Yhtäkkiä auto lähtee liikkeelle läheiseltä parkkipaikalta ja peruuttaa vahingossa miehen päältä. Auton rengas kulkee suoraan Jarekin pään yli.

Auton yliajamaksi joutunut mies toimitettiin sairaalaan, jossa hänen tilaansa tarkkailtiin yön yli. Paikallisen Fakt-lehden mukaan Jarek Sawaickio kuitenkin päästettiin vapaaksi jo seuraavana päivänä, sillä hän selvisi hurjasta tilanteesta ilman vakavia vammoja.

Video voisi toimia varoittavana esimerkkinä varomattomille kesän juhlijoille myös meillä Suomessa. Vaikka tapauksen puolalaismies selviää tapauksesta kuin ihmeen kaupalla hengissä, ei liikaa alkoholijuomia nauttinutta kaveria kannata jättää sammumaan esimerkiksi autotien läheisyyteen.