Fitness-Mari paljasti perheenäitien toiveen – miesten vaikea uskoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-kaunotar Mari Valosaari, entinen Mari Kasvi, kirjoittaa suosittua blogia kuntoilustaan ja perhe-elämästään BlogBook-palvelussa. Nyt Mari on paljastanut monien perheenäitien toiveen, jota monien miesten lienee vaikea uskoa todeksi. Hän pohtii kirjoituksessaan mitä äidit oikeasti toivovat.

– Viikon sisällä olen kolmelta eri äitiystävältäni kuullut aivan toisenlaisen toiveen, johon yhdyn itsekkin. Toive on: yksi päivä KOTONA ilman lapsia jotta saisi SIIVOTA. Kyllä, niin inhottavaa puuhaa kun siivoaminen onkin, niin moni äiti minä mukaan lukien toivoo aikaa siivota rauhassa, Mari Valosaari kirjoittaa.

– Kun lapsi on kotona, on mahdotonta keskittyä kodin siivoukseen siten, että se tulisi kerralla tehtyä tai että se tulisi hyvin tehtyä. Lapselle tulee nälkä, lasta täytyy laittaa nukkumaan, lapsen vaippa täytyy vaihtaa tai lapsi muuten vain vaatii huomiota ja roikkuu lahkeessa, Valosaari perustelee.

Bikinikaunotar Mari Valosaari on menestynyt viime vuosina upeasti kansainvälisissä kilpailuissa. Hän oli ensimmäinen suomalainen, joka pääsi kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Valosaari valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi, ja kesällä 2014 hän sijoittui Italian Riminillä järjestetyissä kansainvälisissä Bikini Fitness -kilpailuissa toiseksi.