Michelle Hunzikerilla upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on tullut alkuvuoden aikana tutuksi monille, jotka eivät ole aiemmin hänestä kuulleet. Hän on nimittäin onnistunut päätymään usein paparazzikuviin ja lehtien sivuille, eikä vähiten perheenlisäyksensä ansiosta.

Tuore äiti on nyt kuvattu lomailemassa perheensä kanssa rannalla. Mukana oli tietenkin myös perheen nuorimmainen Sole Trussardi. Huomio kiinnittyi kuitenkin muiden perheenjäsenten sijaan Michelleen, joka on vahva ehdokas maailman tämän hetken seksikkäimmäksi julkkisäidiksi.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.