Ohhon, Beyonce tienaa tuplasti enemmän kuin Jay-Z

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailman voimapari Beyonce ja Jay Z kuuluvat niin menestykseltään kuin varallisuudeltaan julkkismaailman eliittiin. Nyt Beyonce on listattu Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria.

Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Beyonce rinnalle kiipesivät myös muut menestyneet naiset, kuten Oprah, Katy Perry, Rihanna ja Ellen DeGeneres.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter on 32-vuotias yhdysvaltalainen R&B- ja poplaulaja. Hän luonut uraa myös näyttelijänä ja muotisuunnittelijana. Beyonce tuli tunnetuksi Destiny’s Child -triosta, mutta on luonut omaa musiikillista menestystä pian kymmenen vuoden ajan. Teksasin Houstonista kotoisin oleva Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay Z ovat olleet naimisissa vuodesta 2008. Heillä on kaksi ja puoli vuotias Blue Ivy-tytär.