Koskettava kuvakooste: Tyttö pelastui kuvaamalla itseään 14 – 21-vuotiaana joka päivä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koskaan ei tiedä, mitä elämä tai huominen tuo tullessaan. Siksi ihmisten kannattaisi nauttia hetkestä ja elää nyt – juuri tällä sekunnilla. Monet mielenterveysongelmien kanssa painineet tietävät, että hetkessä eläminen saattaa olla kaikista ahdistavinta, mitä ihminen voi tehdä. Tällöin unelmoidaan paremmasta huomisesta – tai siitä että huomista ei edes tule.

Youtube
Youtube

Rebecca Brown oli tavallinen nuori nainen, joka aloitti 14-vuotiaana kuvaamaan itseään joka päivä. Hän otti itsestään kasvokuvan samanlaisessa asennossa, katse kameraan päin. Nyt hän kokosi kuvat yhdeksi videoksi.

Kuvista huomaa hänen elämässään tapahtuneet muutokset, kun tytöllä todettiin ensimmäiset masennuksen oireet ja pakko-oireinen hiustenrepimistauti nimeltään trikotillomania. Hän yritti useita kertoja itsemurhaa ja joutui lopulta sairaalahoitoon. Videolle on kerrottu opiskelupaikat, parisuhteet ja uudet lemmikit.

On huojentavaa huomata, miltä Rebecca näyttää tänä päivänä. Hän on selviytynyt ja kertoo kokemuksistaan avoimesti YouTube-kanavallaan. Hän on vasta 21-vuotias, mutta kuvia katsoessa tuntuu kuin hän olisi käynyt läpi kokonaisen ihmiselämän 6,5 vuoden aikana. Onneksi hän ei luovuttanut ja on nykyään terveempi kuin pitkiin aikoihin. Ja kaunis – hyvin kaunis.