Uskomaton bikinivartalo! Entinen Miss USA on 41-vuotias kolmen lapsen äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1996 Miss USA -tittelin voittanut Ali Landry on naimisissa elokuvatuottaja Alejandro Gomez Monteverden kanssa, ja nykyisin hän on 41-vuotias kolmen lapsen äiti, mutta sitä ei missikaunottaren ulkoisesta olemuksesta uskoisi.

Ali Landryn Miss USA -voitosta on kulunut jo 18 vuotta, mutta neitokainen on edelleen upeassa rantakunnossa. Landry juhlisti äskettäin synttäreitään lomaillen perheensä kanssa Meksikossa sijaitsevassa Grand Velas Riviera Maya Resortissa. Hänen nuorimmaisensa on vajaan vuoden ikäinen, mutta sitä ei vartalosta huomaa.

Ali Landry nousi vuonna 1998 People-lehden äänestyksessä maailman kauneimpien naisten listalle ja sittemmin hän on komeillut useaan kertaan myös FHM-lehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sekä lukuisilla muissa vastaavissa äänestyksissä. Jokin aika sitten Landry laajensi uraansa myös näyttelijäksi tehdessään aviomiehensä Alejandro Monteverden kanssa yhdessä elokuvan Bella.