Amy Willerton nautti täysin rinnoin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Amy Willerton voitti taannoin Miss Iso-Britanian -tittelin ja edusti maataan kansainvälisissä kisoissa. Amy on tehnyt uraa myös muissa missikisoissa ja tullut tunnetuksi laajalti myös kotimaansa ulkopuolella.

Parhaillaan Amy lomailee Britannian sijaan Ranskassa, ja hänet kuvattiin tällä kertaa nautiskelemassa Etelä-Ranskan helteisistä maisemista bikineissä.

21-vuotias Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa. Heinäkuussa 2013 Amy poseerasi brittiläisen FHM-lehden kansikuvassa.