JUURI NYT: Cheek saapui poliisiautolla Ruisrockiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek teki hetki sitten poikkeuksellisen näyttävän sisääntulon Ruisrockin backstagelle. Hän nimittäin saapui paikalle poliisiauton kyydissä. Staran saamien tietojen mukaan viranomaiset antoivat suosikkiartistille kyydin noin viiden kilometrin matkan.

Cheek saapui tänään Kajaanista Helsinkiin lentokoneella! jonka jälkeen vuorossa oli kahden tunnin siirtyminen Turkuun ja Ruisrockiin. Festarialueen reunamilla oli kuitenkin kovat ruuhkat, ja Cheek näytti myöhästyvän selvästi sovituista haastatteluista.

Neuvokas artisti huomasi liikennettä tarkkailleen poliisipartion ja meni kysymään voisiko heillä olla neuvoa nopeammasta pääsystä backstagelle. Tämän jälkeen poliisi otti Cheekin kyytiin ja kiidätti hänet festarialueen päälavan taakse.