MM-futiksessa tauko – Claudia kirmasi heti pikkubikineissä rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan kovana jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut ajankohtaisen lempinimen Seksikkäin futisfani. Claudia on viime aikoina raportoinut Miamin trendeistä suoraan Staran lukijoille, ja samalla seurannut aktiivisesti jalkapallon MM-kisoja.

Nyt Claudia Romani ennättänyt futismatsien lomassa kirmata pulahtamaan meren aaltoihin pienenpienissä bikineissä nykyisessä kotikaupungissaan Miamissa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.