Hääonnittelu vailla vertaa – kolmevuotias tiivisti tärkeimmät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Häiden tärkein asia on rakkauden virallistaminen avioliitoksi. Periaatteessa sillä ei ole väliä ovatko juhlat komeat ja prameat, vaan sillä, että pari rakastaa toisiaan aidosti ja lupaa viettää yhdessä koko loppuelämän.

YouTube
YouTube

Naimisiin ei kannata mennä vain siksi, että pääsee kauniissa puvussa keimailemaan suvun keskelle. Kolmevuotias Cleo on ymmärtänyt avioliiton merkityksen ja sen parhaat puolet. Hänen tehtäväkseen on annettu tulevan avioparin Lindsayn ja Bobbyn onnitteleminen videotervehdyksellä. Ipana osaa tiivistää tärkeimmät asiat alle minuuttiin. Hän kertoo rakastavansa tulevaa avioparia ja toivoo heille upeaa elämää ja hienoja häitä.

Sanotaan, että lasten suusta tulee totuus. Cleon herttainen viesti on varmasti yksi ikimuistoisimmista parin historiassa, eikä taaperon vallaton hiustyyli tee ainakaan onnitteluvideota huonommaksi. Tällaisia onnitteluita kaipaa jokainen!