Michelle Lewin säväytti uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren, La Cuerpan, Instagram-kuvia seuraa jo 850.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle Lewin on ikuistettu kuvauksissa uimarannalla, jossa hän vaihtoi samalla myös bikineitä kesken kuvaussession. Ilmeisesti Michelle ja miesystävä eivät huomanneet, että kuvaajat tekivät töitään myös vaatteidenvaihdon aikana.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.