Rintava kaunotar kaupungilla pelkässä ihomaalissa – näin leuat loksahtivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme taannoin kaikkien aikojen farkkupepun, jossa housut olikin vain maalattu mallin iholle. Hän käveli kaupungilla muina naisina, eivätkä ihmiset edes huomanneet pepun olleen paljas ja pelkästään sinisellä värillä peitetty. Nyt samaa on testattu yläosalle.

YouTube
YouTube

Tanskalaiselle mallille on maalattu paita paljaaseen yläosaan. Rinnat on peitetty ainoastaan mustalla ihomaalilla ja näyttää kuin naisen yllä olisi hyvin tiukka Chanelin paita. Tavoitteena oli aiheuttaa hämminkiä ja samalla mainosta uudelle tanskalaiselle deittitelevisio-ohjelmalle. Vaikka paita näyttää kauempaa aidolta, äimistyvät ihmiset totaalisesti nähdessään naisen rintavarustuksen olevan paljas.

Mallineitokainen menee jopa kööpenhaminalaiseen kahvilaan ja tilaa itselleen juomista. Ihmiset kummastuvat entisestään, kun malli pyyhkii osan maalista pois kahvilan terassilla istuessaan. Tässäpä uudenlaista ja vilpoisaa kesämuotia myös Suomeen.