Uusi huikea vesilaji Subwing esiteltiin: ”Kuin lentäisi veden alla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaan ilmestyy nykyisin enää aniharvoin uusia vauhdikkaita liikkumismuotoja, mutta aika ajoin sellaisia kuitenkin yhä ilmestyy. Nyt uusi huikea vesilaji Subwing on esitelty Norjassa. Subwingissä harrastaja pitää kiinni reilun metrin kokoisesta hiilikuitusiivestä, jota pikavene vetää perässään.

Lajin on kehittänyt 22-vuotias norjalainen Simon Sivertsen, joka kyllästyi aikoinaan olemassa oleviin tylsiin ja tavanomaisiin vesilajeihin ollessaan teini-ikäisenä lomailemassa yhdessä vanhempiensa kanssa. Subwing-siiven ensimmäisen prototyypin hän rakensi banaanilaatikoista.

Poika kiinnitti siiven isänsä ohjastamaan pikaveneen perään 10 metrin narulla ja huomasi keksimässään lajissa potentiaalia. Subwingillä harrastaja voi helposti määritellä haluamansa syvyyden ja suunnan. Nyt tuote on jo palkittu suunnittelusta ja Kreikkaan on avattu jo ensimmäinen Subwing-keskus.