Teresa Giudice vältti 30 vuoden vankilatuomion – suuntasi rannalle bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa julkkikset ajautuvat alituisesti tekemisiin virkavallan kanssa, ja ajoittain joku tähdistä joutuu myös vankilaan. Joskus kuuluisuuden henkilöt välttävät vankilan kuin ihmeen kaupalla ja niin kävi myös The Real Housewives -sarjan tähdelle, joka selvisi ilman 30 vuoden vankilatuomiota.

Teresa Giudice oli syytteiden mukaan huijannut aviomiehineen useita pankkeja vuodesta 2001 vuoteen 2008 saakka. Lisäksi pariskunnan väitettiin syyllistyneen petoksiin ja veronkiertoon. Pariskuntaa uhkasi peräti 30 vuoden linnatuomio. Kaikki syytteet kuitenkin lopulta hylättiin. Giudice paljasti taannoin, että hän uskoi miehensä ottavan kaikki syytteet niskoilleen, jotta nainen pystyisi jatkamaan elämäänsä vapaalla jalalla.

Nyt Teresa on kuvattu nautiskelemassa rantaelämästä New Jerseyssä iloisena ja hyväntuulisena.

Teresa Giudice ei ole tullut vielä kovinkaan tunnetuksi suomalaisten televisiokatsojien keskuudessa, mutta Yhdysvalloissa hänet on nähty jo useissa realitysarjoissa, kuten Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversiossa. Giudicella on aviomiehensä kanssa neljä tytärtä.