Mallitulokas säväytti uima-altaalla – bikinivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien sivuilla poseeraavat usein viikosta toiseen lähes samat kaunottaret, joiden kärkikaarti ei kovin nopeasti vaihdu. Vuosittain mukaan tulee kuitenkin muutamia uusiakin tähtiä, ja eräs alkaneen vuoden nousijoista voi olla Theresa Ortiz.

Nyt Ortiz on kuvattu lomailemassa Yhdysvaltojen New Orleansissa yhdessä ystäviensä kanssa. Theresa päätyi paparazzien tähtäimiin viettäessään päiväänsä hotellin uima-altaalla ja hankkiessaan näyttävälle bikinivartalolleen hieman rusketusta.

Espanjalainen Theresa Ortiz on näyttelijätär, joka osallistui äskettäin New Yorkin muotiviikolle. Neitokainen joutui romanssihuhujen pyörteisiin, kun hänet nähtiin tapahtumassa läheisissä väleissä olympiauimari Ryan Lochten kanssa.